5 praktiske måder at tjekke en brugt bil

Siden starten, har markedet for brugte biler pludselig eskalerede i et hidtil uset tempo i de sidste par år. Faktisk viser undersøgelser, at antallet af mennesker, der køber brugte biler er næsten tredoblet i forhold til antallet af folk, der køber nye biler.

Det er grunden til, at mange mennesker bliver lokket til at købe brugte biler, fordi det er gradvist ved at blive en trend i bilen købe industri.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at købere vil bare tage processen med at vælge brugte biler for givet. Derfor er det vigtigt at lægge mærke til de måder at tjekke bilen før lukningen af handlen.

Derfor, for folk, der ønsker at kende de forskellige måder om kontrol tilstand af den brugte bil, her er nogle tips:

1. test drive

Der er ingen bedre måde at kontrollere tilstanden af bilen end at gøre en prøvetur. På denne måde, vil køberen kunne vide den faktiske tilstand af bilen og dens dele som bremser, speeder, osv.

Køberen vil også kunne afsløre på én gang, hvis der er nogle “clunks” og rangler på den brugte bil, selvom testkørslen er kun en kort tur.

2. personlig inspektion

Bortset fra testkøre er det også vigtigt for køberen at personligt kontrollere detaljerne i kroppen make-up og dets tilstand.

På denne måde, vil køberen kunne identificere tegn på rust og skader, tilstanden af dæk, olie utætheder mv.

3. kilometertal check

Normalt, vil en gennemsnit bruger eller driver forbruge 12.000 til 15.000 miles i et år. På denne måde, vil køberen kunne kende den omtrentlige alder af bilen ved at kigge på dets kilometertal.

4. mekaniker check

En anden måde at kontrollere tilstanden af en brugt bil før købet er at søge hjælp hos en mekaniker. Dette kan koste køberen nogle afgifter men pengene ville helt sikkert blive brugt for en god sag. Mekanikeren er den bedste person, der straks kunne vurdere teknisk og professionelt betingelse af en bestemt bil.

5. CARFAX rapport

At kende historien om bilen er også en af de bedste måder at vide, den virkelige tilstand af bilen. Derfor er det vigtigt for køberen at søge hjælp hos CARFAX betænkning for at kende de fulde detaljer af den brugte bil historie.

Tage de rette skridt og forskning dit køb. Dermed vil garantere en glad bil købsoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.