Er et kreditkort rigtige for dig?

Så du har lige modtaget en ansøgning om et kreditkort med posten eller du tilfældigvis kommer på tværs af en på internettet, hvordan kan du vide, hvis du kan håndtere et kreditkort eller de mange ansvarsområder, der følger med at have et kreditkort?

Der er nogle mennesker, der mener, at der er visse personlige egenskaber, der kan hjælpe med at afgøre, om du er ansvarlige nok til at have et kreditkort eller hvis du skal holde ud på at få en.

1. overdreven spender-er du en overdreven spender? Har du et problem med at bruge for mange penge? Hvis det er tilfældet, end du bør holde ud på at få et kreditkort. Kreditkort er fantastisk at have en nødsituation eller den lejlighedsvise køb, men ikke alle af tiden og til hverdagsbrug; medmindre du kan holde med regningerne.

2. tidligere kreditkort-Do du har flere andre kreditkort, som du er bagud og/eller er over grænsen på? Hvis det er dig, end måske bør du også holde ud på at få et kreditkort, medmindre du skære nogle af de andre eller betale nogle.

3. konsekvent sene betalinger-er du altid sent på betalinger på dine regninger eller anden køber? Dette er endnu et tegn på at måske du ikke bør bare endnu har et kreditkort.

Der er flere kreditkort derude specielt til dem, der har dårlig kredit eller ingen kredit på alle, men selv hvis du er en af mennesker, Tænk før du får et kreditkort. Du ønsker ikke at få dig i endnu mere gæld. Prøv og betale andre ting ud først.

Især har jeg opført tre personlige karakteristika, som er stor i at hjælpe til at afgøre, om du er klar til et kreditkort eller ej. Hvis du falder ind under en eller to af disse karakteristika, så sørg for du tror to gange før underskrive på den stiplede linje, ellers; underskrive væk, bare ikke over gøre det på de udgifter og sørg for du holde med dine køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.