Hvad er Decoupage

Udtrykket Decoupage er den dekorative kunst af klippe og indsætte papir på en overflade og lakering over overfladen. Decoupage (dag-coo-parj) kommer fra det franske ord “couper”, hvilket betyder at skære.

I sine tidlige år kan decoupage anses for et barn craft som det indebærer at skære stykker papir og lagdeling dem oven på hinanden for at skabe et billede, der er 3d. Men nu til dags, Decoupage er blevet mere sofistikerede en ekstremt populær hobby, en af de hurtigst voksende håndværk på verdensplan. Det kræver forholdsvis lidt kapitalindsats, kan gøres hjemmefra, og appellerer til folk i alle aldre. Simpelthen fordi det er alsidig, kræver få materialer, og kan gøres ved nybegyndere.

Selvom du kan købe forsyninger lavet specielt til decoupage, kan du også bruge forsyninger, som du sandsynligvis have liggende omkring huset. Dette gør decoupage en af de billigste håndværk rundt.

Næsten alt kan være omfattet af decoupage: træ, metaller og keramik er de mest almindelige overflader. Enhver papir element kan også bruges, selvom det muligvis forberedelse før opskæring. Decoupage er ofte bruges til at dække defekter på beskadigede Genbrugsbutik fund. Møbler, kasser og andre beholdere, vaser, lamper, dekorative skærme, bakker, tin ware og bordservice kan gives en ny leasingkontrakt om liv med decoupage.

Decoupage er et håndværk, der er let nok for børn at være involveret i. Med deres små fingre, drenge såvel som piger kan nyde decoupage, og som mange unge drenge er fascineret med små og besværlige emner, de kan være særligt dygtige til denne form for arbejde. Decoupage kan være nyttigt at udvikle hånd-øje koordination samt beføjelser koncentration. Når de er blevet introduceret til teknikkerne, kan de fleste børn stå for at lave projekter alene, så længe en person er tilgængelig for rådgivning, hvis de løber ind i problemer.

Decoupage er en gammel og ærværdig kunstform. Det var yderst populære i det attende århundrede, og blev populær igen under den sene klunketiden. I dag, Decoupage bliver mere og mere populært at crafters, hvis du er ny til kort at gøre det er noget, der er enkle, men yderst effektiv for kortet projekter at give dem en virkelig professionelt udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.