Hvordan man laver god gæld

En konsolidering af gælden lån kan hjælpe med dårlig gæld. Gældskonsolidering lån tage et kig på det samlede beløb af en debitors passiver. En konsolidering af gælden lån hjælper en låntager kombinere alle deres gæld i et nyt lån og enten ikke kræver en ny sikkerhedsstillelse, udvikle en plan om at tilbagebetale mere af gælden eller hjælpe en låntager foretage længere betalinger end den oprindelige payday lån.

Definition af god gæld

God gæld er, når en transaktion hjælper dig med at forbedre din økonomiske sundhed eller dit økonomiske velbefindende. Den gennemsnitlige husstand er fyldt med $ 200.000 af god gæld, med lån af 100.000 kr i regnvejrsdag eller nødsituationer midler og 150.000 af god gæld fordelt på en række lån og kreditlinjer. Der er nogle typer af gæld, der gavner folk økonomisk og udføre ting, de fleste mennesker planlægger at gøre alligevel:

Nødhjælpsfonde

Hvert år mister stater hundreder af millioner af dollars på forsikringsbetalinger. Tabet af forsikring skaber jobusikkerhed og tvungne cost-backs på mange forskellige produkter i hele staten. En nødfond hjælper folk med at forberede sig på disse uventede begivenheder, så folk ikke behøver at blive tvunget til at leve uden elektricitet og friske fødevarer. I tilfælde af en nødsituation kan en person ikke betale for forsyningsselskaber eller mad. De kan ikke bekymre sig om, hvordan man gør det indtil lønningsdag, eller hvordan man finder en forbindelse i en nødsituation. Også, en person kan ikke beregne, hvor meget det rent faktisk vil koste dem, hvis forsikringen åbner op, og de er nødt til at betale mere for forsikring. Staten inddriver disse tabte penge281.100 tusind dollars. Nødhjælpsfonden betaler for denne finansielle usikkerhed.

opsparing

Dette er, hvad en person har råd til at tabe, ikke hvad de kan vinde. En opsparingsplan kan bruges til at opfylde nødhjælpsmidler eller til at foretage et stort køb, der vil have en langsigtet økonomisk indvirkning. Men at betale for noget, der ikke vil gavne dig på lang sigt, mens det hjælper folk med at sikre pålidelighed i månedlige regninger, forsyningsselskaber og hjælpe med at forhindre folk, der oplever allerede eksisterende forhold, er ikke den smarteste brug af penge.

Folk vælger at bruge deres penge af forskellige årsager. Nogle mennesker kan spare op til noget specifikt, mens andre måske ønsker at købe noget, der vil øge deres livsstil. Hver situation er unik, og hver person har en unik grund til at spare. Mange forbrugere finder imidlertid, at de kortfristede renteudgifter på deres opsparingskonti er fordelagtige for kortsigtede mål.

Nogle eksperter anbefaler at sætte sig det mål at have tre eller ti procent af pengene på en opsparingskonto. Andre foretrækker at have det mål at spare op til college fonde og pensionsfonde. Nogle sparer endda op til en nødfond.

Folk, der har mål, såsom pensionering eller kollegium besparelser, indse, at hvis det ønske, de havde indset på deres bryllupsdag, ville parret have sparet op til disse mål i stedet for at betale for en bryllupsgave. Disse penge, som parret ellers ville have brugt på en bryllupsgave ender med at gavne dem i pensionsår ved at opbygge en stærk kredit historie.

Hvordan man laver god gældlån penge

Mens ingen ønsker at være i dårlig gæld, hvad er dårlig gæld? Dårlig gæld er, når en gæld er for dyrt at betale sig hurtigt med lommepenge eller penge fra en kreditlinje. For at gøre god gæld arbejde for dig, planlægger at betale alle dine gæld, begyndende med gælden med de højeste renter.

Selvom det er vigtigt at bruge din indkomst til at reducere omkostningerne ved varer ved at shoppe klogt, hvis du kan, bør du også reducere omkostningerne ved hvert køb ved at springe over en af måltiderne eller gå til rabat- eller lagerbutikker. Penge, der er budgetteret til en bestemt udgift ($ 60, $ 70, $ 80) bør gå til gæld, der pådrager sig renteprisen på en vare. Det er meget nemmere at spare penge ved at skære ned på det beløb, du bruger på en udgift, er det meget sværere at fortryde den skade, du gør på dit budget ved at bruge for meget på et bestemt køb.

En måde at gøre god gæld arbejde for dig er at overføre høj rente gæld på nye kreditkort med lavere renter. Mens du tog det fra et kreditkort til et andet, disse nye kreditkort sandsynligvis har de samme renter som din oprindelige kreditkort, så det skal koste dig og det samme, hvis ikke færre penge.

Når afbetale en højere rente gæld, starte i det små. Da så mange mennesker ikke ved, hvad de skal gøre, de tager flere kort eller lån. Jo flere kort eller lån du har, jo mere gæld du erhverver, og jo sværere er det at betale sig. Hvis dette sker, en del af din succes med at leve gældfri vil afhænge af din evne til at finde plads i dit budget til at afsætte til hver betaling. Hvis du kun kan skære ned $ 7 per måned, men du har $ 150 til at betale hver måned, så din gæld vil tage år at betale sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.