kunstnerkvarteret motorcykel maleri

Men det er ikke altid måde. Du kan administrere at male din cykel. I virkeligheden, hvis du planlægger at gøre det i den nærmeste fremtid, er her de ting, du skal overveje. Første, farven på motorcykel hvilken farve har du ønsker? Der er sådan en bred vifte af farver i motorcykel samfund.

Farver kan påvirke cykler holdbarhed. Pearl’s, Sliks og lak reds har korte levetider. Ikke desto mindre, hvis du kan lide din cykel til at være ultra-violette, benzin og syreregn resistente, du kan bruge maling med moderne akryl urethan indhold. Disse belægninger er dyre, men du kan stole på deres effektivitet. Strålende hue, gnistre og fornemmelsen af nyligt malede cykel kan ikke understreges. Hvis du ønsker ændringer, kan du prøve to-toner og holder. Bare huske på, brug højre og moderne materialer betaler sig.

Efter at vælge farven på din cykel, har du valget om at demontere cyklen eller ej. Rive for maling er en medfødt passion af bikers. De fleste pro malere ikke fjerne Motorcykeldele. Men det er bedre hvis du Lad eksperterne ekspert fjernelse af svære at fjerne dele. Formålet er at få maling rundt i kanten af Motorcykeldele. De fleste cykel malere har en vifte af inventar til at holde dele, så de nemt kan arbejdes på. I virkeligheden, i tid udvikle disse cykel malere en færdighed til at arbejde på disse udfordrende dele.

Som jeg har sagt før, kan du være din cykel helt egen maler. Ikke desto mindre kan du overdrage maleri til dem, der forstår, hvor meget din cykel betyder at du ligesom nogle ekspert biker/maler. De udstråler en vis obligation med cyklen. Således vil de ikke lade enhver biker. Dette er fordi de ikke ønsker at føle den samme frustration.

Det er tid til at farve cyklen. Men først, Fjern uglies revner, buler, mangler og reparationer. Maler kan ikke har rigelig tid til at kigge ind i dem, så du fik at have initiativ. Efter fjerner uglies, rene og tørre hele cyklen. Temperaturen skal også holdes varmt for den primer fordel.

Antallet af frakker kan være af betydning. Tre eller fire frakker er tilstrækkelig. Bare husk de tre vigtige ting ren, tør og mere primer!

Invadere motorcyklister crowd og stun dem med dine nyligt malede cykel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.