På vejen til Hollywood

Mange unge vil gerne blive manuskriptforfattere eller filminstruktører og i at forfølge dette mål de eksperiment at lave deres egen film, hvilket er den første fodtrin på vejen til Hollywood. Hjemmelavet film vil give viden om de grundlæggende evner, der er nødvendige i filmindustrien. Hjemmelavede film ikke kan sammenlignes med Hollywoods store produktioner, men du vil sikkert elske jeres bedre end nogen andre film. I dag, er der en masse ressourcer til rådighed, som vil give dig skabe fremragende stykker arbejde selv med meget lidt penge. Foretagelse af filmen i disse dage er en drøm, der kan blive rigtig.

Lad os analysere, som er de trin, du skal følge for at nå dine mål. Først og fremmest vil du gerne finde en god historie til din film. Det er ikke nødvendigt at oprette et kunstværk fra starten. Du skal bare have et plot og en idé om Karakteristik af nogle af de vigtigste tegn. Historien kan være glatte, beskæftiger sig med munter temaer som en kærlighedshistorie mellem unge eller det kan være ret indviklede, for eksempel et psykologisk drama. Det er klogt at koncentrere sig om et bestemt tema og uddybe, på en kreativ måde. Når du skriver historien er det nyttigt at medtage en konflikt fra hvor plottet vil udvikle og vej ud til dette problem. Du bør altid skrive plot tænkning om scenerne fra en visuel synsvinkel.

Når den fase behandler plottet og karakterer er færdig, skal du koncentrere sig om aktørerne. Selvfølgelig du vil ikke ansætte professionelle aktører, du vil ikke være i stand til at råd til dem, men under alle omstændigheder du har venner og familie, der ivrigt vil hjælpe dig. Det er dit ansvar at lede dem og fremme dem mod dit mål. At være direktør for filmen, er det op til dig at give de nødvendige oplysninger til aktører til at udføre deres del godt, sender dine tanker og føler om historien og tegn.

Et andet skridt vil være at finde Indspilningssted for filmen. Dette afhænger af de finansielle ressourcer, du har. Så hvis du ikke har nok penge til udstyr vil du nødt til at tænke på andre alternativer end at købe. Placeringen kan hjælpe dig med at overvinde disse vanskeligheder. Vælg et sted, hvorfra du kan tage nogle fordele f.eks naturlig belysning. Før optagelse scener skal du kontrollere, at lysene er velegnet til dit formål fordi hvis ikke du vil spilde tid og penge.

En af de udstyr, du ikke vil kunne undvære er kameraet. I dag, er der mange af dem, der vil tillade dig at gøre et fremragende stykke arbejde. Hvis du ikke har råd til at købe et højkvalitets kamera, huske på, at en dygtig retning kan reparere for mangel i teknologi. En ting er vigtigt er at have et kamera, der giver mulighed for output digital media. Med disse værktøjer vil du kunne gøre redigering af din optagelse i computeren. Opbevaring af kulisserne vil hjælpe dig med redigering scenen. Før optagelserne, nedskrive alle scenerne og krydse dem, som du skyde dem.

Det næste skridt er udgaven af optagelser. Dette er sandsynligvis den længste fase. Der er nogle gratis software, for eksempel iMovie, som du kan downloade fra internettet, der vil gøre tingene lettere for dig. Der er nogle professionelle programmer så godt, men de er dyrere, men hvis du har råd til dem, de er et godt alternativ. De fleste af disse former for programmer lader dig indsætte specielle effekter, undertekster mv. Du skal også tænke på de fordele du kan få fra mennesker omkring dig. De talenter, evner og ressourcer, der kan bringe til projektet.

Så leve din drøm nu er muligt. Du har masser af ressourcer ved hånden og du bør benytte sig af der. Tage risikoen og starte nu. Når du starter, vil du finde, at folk vil være begejstret for at være en del af dit arbejde. Husk, når du ser dit arbejde er færdig med belønningen vil være stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.